• Facebook
    Facebook
    YouTube
    Instagram
Saloné della Moda 2015 ?>

Saloné della Moda 2015

In September ben ik door Jerry Luxenburg gevraagd de 3-daagse fashion show Saloné della Moda vast te leggen op film. Het wordt nu al de Rotterdamse Fashion Week genoemd en dat is ook de ambitie van het event. Met veel internationale designers, exhibition shows, food and drink is het een hoogstaande fashion show.

Mijn taak was het vastleggen van de catwalk en de backstage, waar alle chaos van make-up, haar en styling plaatsvind. Gewapend met mijn Canon 5D Mark 2 en een camera assistent die een Sony PXW bediende voor de catwalk, heb ik 3 dagen alle elementen voor en achter de schermen van Saloné della Moda gefilmd.

Een hele leuke en leerzame ervaring. Hieronder zie je het resultaat.

 

Eén gedachte over “Saloné della Moda 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial