• Facebook
    Facebook
    YouTube
    Instagram
Fashion videoshoot Brazilïe ?>

Fashion videoshoot Brazilïe

Bij de fashion show Saloné della Moda heb ik Josh Santana leren kennen. Hij had het event afgesloten met de beste show. Hij maakt badkleding met stoffen uit Brazilië. Zijn stijl is kleurrijk en vrolijk.
Backstage liet ik wat video’s zien die ik gemaakt hij was meteen enthousiast. Ik kwam met het idee om zijn nieuwe collectie in Brazilië te filmen, aangezien dat in Nederland niet overkomt. Aangezien Josh nog een huis in Recife, Brazilië heeft, was die keuze snel gemaakt.

Ik ging naar Brazilië, samen met make-up artiest Paul van der Wal. Een ervaren en professionele make-up artiest, waar ik al een aantal keer eerder mee heb mogen werken. Het was erg fijn dat ik een bekende en ervaren persoon mee had, aangezien dit mijn eerste serieuze fashion shoot was en ook nog eens in het buitenland!

Ter voorbereiding heb ik veel fashion video’s gekeken, met name van H&M. Daarnaast gebruikte ik Pinterest om verschillende moodboards te maken voor de video’s. Ik kwam met het idee om 3 video’s te schieten met ieder verschillende stijlen en sferen. Een serieuze video, een fun en avontuur met vrienden en een met alleen poses. Josh was enthousiast en de tickets werden geboekt!

Schermafbeelding 2016-06-01 om 23.23.19

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial