• Facebook
    Facebook
    YouTube
    Instagram
Locatie scouting Fashion shoot Brazilië ?>

Locatie scouting Fashion shoot Brazilië

Op het vliegveld in Recife werd ik hartelijk ontvangen door Josh Santana. Na een reis van 10 uur, waarbij ik 2 keer moest overstappen was ik kapot en kon ik maar 2 champagne glazen meedrinken voordat ik in slaap viel. Ik zou daar voor 10 dagen zijn, meer dan genoeg om te filmen en vakantie te vieren.

De eerste 2 dagen bestond uit locatie scouting. Josh had gelukkig al wat voorwerk gedaan en hele mooie locaties gevonden om te filmen. Van uitgestrekte stranden met mooie, slanke palmbomen, tot mangrove gebieden. We ging in Josh’ stijl de locaties af, namelijk met een speedboot en champagne!

IMG_6997  IMG_7006

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial