• Facebook
    Facebook
    YouTube
    Instagram
VIDEOSHOOT JOSH SANTANA – DAG 1 ?>

VIDEOSHOOT JOSH SANTANA – DAG 1

Na de locaties gescout te hebben, een shot list en draaiboek gemaakt te hebben is de eerste draaidag aangebroken. Om 08:00 s’ochtends begint Paul al met de make-up bij de 3 modellen. We hebben 5 Braziliaanse modellen tot onze beschikking. 3 meisjes en 2 jongens. Een van de meisjes is een bekende van Josh en is half Braziliaans en half Nederlands. Zij kwam goed van pas als tolk, aangezien Braziliaanse amper Engels kennen.

De eerste dag gingen we video 1 schieten. Deze heb ik “Soul searching genoemd”. Dit is een serieuze, rustige film, waar maar 1 model in voorkomt. Het idee is dat een meisje haar problemen probeert te vergeten en zichzelf weer probeert te vinden in de prachtige omgeving van Brazilië. We filmen op idyllische plekken, met uiteraard de mooie, Braziliaanse kleding van Josh Santana.

IMG_7148IMG_7040

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial